Osoite:

Kesätuulentie 13, pl.2

37956 Tuulikumpu

Ruotsi

© Tinsu, Sectu & Kamu, ellei toisin mainita. 2013-2017

 

Virtuaaliseura

Ota yhteyttä:

Kamu VRL-12666      kamutimanttista@gmail.com

Tinsu VRL-12410                   tinsuliina@gmail.com

Sectu VRL-12390   sectumickeystable@gmail.com

Seura on rekisteröity virtuaaliseen ratsastajainliittoon nimellä 

Yli-ikäiset ratsastajat, tunnisteella YLLI #289.

Jokainen on tervetullut liittymään seuraan ikään tai lajiin katsomatta. Liittyminen tapahtuu ensisijaisesti VRL:n kautta (ilman VRL-numeroa sähköpostin kautta).

Tervetuloa virtuaalisen ratsastusseuramme sivuille. Yli-ikäiset ratsastajat eli Ylli on huhtikuussa 2013 perustettu seura, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus kilpailla usein. Seura pyrkii myös edistämään ratsastuksen kehittymistä monipuolisena lajina järjestämällä hyvinkin erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.

Yli-ikäiset ratsastajat eli tuttavallisemmin Ylli on rekisteröity Virtuaaliseen ratsastajainliittoon numerolla #289 Seura toimii Sinisen Kesätuulen ja Kookoksen kisakeskusksen tiloissa järjestäen kisansa ja valmennuksensa siellä. Seura välittää myös myynti-ilmoituksia seuraan kuuluvien hevosista.

Ajatus seuran perustamisesta lähti kolmen virtuaalitalliharrastajan pohdiskelusta, jossa mietittiin, että miksei meilläkin voisi olla seuraa, kun sen perustaminen on niin helppoa. Voisimme järjestää kisoja, pitää valmennuksia ja pitää hauskaa tällä tavalla. Seuran nimeksi tuli Yli-ikäiset ratsastajat, sillä me olemme pikkuhiljaa muuttuneet "vanhoiksi puskaratsastajiksi". Eiköhän sitä kuitenkin tule aktivoitua oman seuran myötä. :>

Terkuin: Sectu VRL-12390, Tinsu VRL-12410 ja Kamu VRL-12666

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now