Leland

Virallinen nimi: Leland

Kutsumanimi: Leevi

Sukupuoli: ori

Rotu: Dalesinponi

Säkä: 144cm

Väri: musta

Syntynyt: 10.07.2014

Ikääntyminen: 9v, reaali 02.01.2018 lähtien

Rekisterinumero: VH18-079-0001, #PKK2516SPC-SR1-230

Omistaja: Kookos VRL-14268

Tuonut: High Hills Farm, GR evm., Jenna

Koulutustaso: HeA, 90cm

VIRTUAALIHEVONEN

Sukutaulu

i. Wilbur evm.

ie. Clementine evm.

eei. evm.

eee. evm.

eii. evm.

eie. evm.

ii. Barnaby evm.

iii.  evm.

iie. evm.

iei. evm.

iee. evm.

ei. Lewrence evm.

ee. Jemima evm.

e. Tabitha evm.

00.00.0000 Ei vielä ketään

Jälkeläiset
Luonne

Leland, eli Leevi on elänyt nuorena kasvattajansa luona isossa laumassa, jonka vuoksi orilla on muutama vanha arpi muistona. Vanhahtavasta hevosen kasvatustyylistään huolimatta Leevin kasvattaja on nähnyt paljon vaivaa ponin kouluttamiseen. Leevi onkin oikein hyvätapainen ja helposti käsiteltävä poni, jonka kanssa uusia tilanteita ja paikkoja ei tarvitse jännittää. Kiima-aikoina Leevin orimaisuus pyrkii esiin, jolloin se hirnuu tammojen perään, ja ohi kulkiessa tanssahtelee kaulakaarella ylväänä esiintyen. Leevi on kuitenkin aina helposti hallittavissa, kunhan muistaa pitää riittävää välimatkaa muihin hevosiin. Ruunien kanssa Leevi tulee aina toimeen, mutta muut orit ovat vähän tapauskohtaisia, miten Leevi reagoi. Tähän mennessä sen paras kaveri on Köppääsen toinen ori, Roni.

Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta kuten varustaminenkin, kunhan muistaa tehdä ne Leevin omassa karsinassa ja sitoa ponin kiinni. Ratsuna Leevi on motivoitunut ja paljon anteeksiantava työmyyrä, se tekee parhaansa ja pyrkii tekemään aina sen mitä pyydetään, vaikkei avut olisivatkaan kaikkein selkeimpiä. Leevi ei ole mitenkään erityinen estetykki, mutta siitä huomaa että se nauttii hyppäämisestä ja pienestä kaahailusta. Kouluratsastus ei ole ponin mielipuuhaa, muttei myöskään mitään pakkopullaa. Maastossa Leevi on varma ratsu, joka ei pienistä hätkähdä. Edes metsästä tielle ilmestyvät hirvet ei saa ponin päiväjärjestystä sekaisin.

Luonteen kirjoittanut _Larza VRL-08666

PKK-näyttelyt

27.01.18 - EO-sert - tuom. Anne - Zelos

14.02.18 - EO-sert - tuom. Lynn - Jinnilä

 Kilpaillut

Show Pony Circuitisssa tulokset

Päiväkirja

02.01.2017 Leevi saapui meille tänään Köppääsen tilalta. Matka oli mennyt oikein hyvin ja musta Dalesinponi katseli hyvin uteliaana ympärilleen. Rapsutin orin lämmintä otsaa talutettuani sen pihalle ja totesin meistä tulevan oikein hyviä ystäviä. Leevi heilutti päätään aivan kun olisi ollut samaa mieltä kanssani.

- Kookos

Kuva: _Larza VRL-08666

Novice Performance Pony 

Villit näyttelyt

06.01.2018 - Söpikset - LKV2, Ponit - tuom.Jannica